Bornholms Hundecenter, er det første og eneste sted på Bornholm, der tilbyder fuld massage af øens hunde, hundehotel med all inclusive, derudover tilbydes holdtræning, kurser og foredrag.

Profil:

Bettina Rügge, hundemassør og certificeret telepatør.

Jeg har haft hund i ca. 30 år, er hundemassør og agility-instruktør i min fritid. Med vores egne hunde har jeg trænet lydighed, agility, rally samt tricks.

Lige nu har vi 2 Border Collie – Taz og Tee.

Jeg er eksaminerede hundemassør og certificeret telepatør.

Under min uddannelse har jeg lavet et projekt omkring massages indflydelse på en meget langsom agilityhund, hvor massagen bevirkede, at der komme mere speed på hunden.

Som hundemassør arbejder jeg seriøst med massage af raske hunde. Har din hund en skade eller været opereret, vil massagen altid foregå i samarbejde med en dyrlæge.

Som eksaminerede hundemassør er jeg medlem af foreningen Danske Eksaminerede Hundemassører (DEH), som er din garanti for en massør med et højt fagligt niveau og adgang til løbende efteruddannelse.

Som certificeret telepatør, er det nu muligt for mig, at kommunikere med dyr, herunder finde frem til, hvad dit dyr har af skavanker, som gør, at det ikke kan præstere det optimale.

Læs mere om massage på www.hundemassor.dk

Profil:

Line Rügge, uddannet pædagog.

Jeg har haft hund hele mit liv hos mine forældre, og i 2018 fik jeg min første hund Chicago, en border collie.

Han har lært mig rigtigt meget omkring håndtering af stresset hunde, da han selv kører rigtigt højt.

I 2021 fik jeg min anden border collie, Caution.

Jeg har trænet hunde i 19 år, og har taget forskellige kurser omkring hundens adfærd.

Jeg har deltaget i mange forskellige slags hundetræninger, og selv være instruktør i bl.a. agility og diverse forskellige slags hold.

Lige nu træner jeg agility på højt niveau med mine to hunde.

 

Sidebar

Nyheder & viden

Gaveidé
Gør din hund glad - bestil tid til en massage.
En dag hos Bornholms Hundecenter – KLIK HER for at åbne linket
TV2 Bornholm var forbi Bornholms Hundecenter, og fulgte Line Rügges arbejdsdag her på hotellet. LINK for at se programmet
SMILEY ordning – KLIK HER
  Se vores SMILEY/Veterinær kontrolrapport  LINK  

Bliv medlem på Facebook

Bliv medlem af Facebook-gruppen, Bornholmshundecenter, så du kan blive opdateret omkring hvad der sker på hjemmesiden, samt hvad for noget arbejde vi laver med hundene.

Find os på Facebook
Skriv til os

Ring til os