Om os

Bornholms Hundecenter, er det første og eneste sted på Bornholm, der tilbyder fuld massage af øens hunde, hundehotel med all inclusive, derudover tilbydes holdtræning, kurser og foredrag.

Profil:

Bettina Rügge, hundemassør og certificeret telepatør.

Jeg har haft hund i ca. 30 år, er hundemassør og agility-instruktør i min fritid. Med vores egne hunde har jeg trænet lydighed, agility, rally samt tricks.

Lige nu har vi 2 Border Collie – Taz og Tee.

Jeg er eksaminerede hundemassør og certificeret telepatør.

Under min uddannelse har jeg lavet et projekt omkring massages indflydelse på en meget langsom agilityhund, hvor massagen bevirkede, at der komme mere speed på hunden.

Som hundemassør arbejder jeg seriøst med massage af raske hunde. Har din hund en skade eller været opereret, vil massagen altid foregå i samarbejde med en dyrlæge.

Som eksaminerede hundemassør er jeg medlem af foreningen Danske Eksaminerede Hundemassører (DEH), som er din garanti for en massør med et højt fagligt niveau og adgang til løbende efteruddannelse.

Som certificeret telepatør, er det nu muligt for mig, at kommunikere med dyr, herunder finde frem til, hvad dit dyr har af skavanker, som gør, at det ikke kan præstere det optimale.

Læs mere om massage på www.hundemassor.dk